HC Energie Karlovy Vary

Esport hokejová liga: Energetici nestačili na Pardubice a končí

Karlovarští zástupci v Esport hokejové lize končí svou cestu vyřazovací částí už ve čtvrtfinále. Energetici padli ve čtyřech zápasech proti Pardubicím, které díky celkovému skóre 3:1 postupují dále.

Energetici šli do čtvrtfinálové bitvy v roli outsiderů, přesto favorita dokázali potrápit.

Jako první šel do akce Jakub “Kubin“ Černo. Ten se proti Michalu Vaňkovi výsledkově neprosadil, pardubický hráč si na úvod připsal vysoké vítězství 7:0.

Na Jakubu Bláhovi bylo sérii srovnat, což se mu také podařilo. Velmi intenzivní utkání nakonec skončilo ve prospěch reprezentanta Karlových Varů, který porazil zástupce Dynama Adama Čejku poměrem 3:2.

V pořadí třetí klání bylo v Esport hokejové lize novinkou. Do hry se zapojili oba zástupci jak na karlovarské, tak na pardubické straně a utkání se odehrálo v režimu 2v2. Lépe připraveno na tuto variantu bylo mužstvo Dynama, které díky výhře 6:1 šlo do čtvrtého duelu s mečbolem.

Těžký konec pro Energii. Karlovarský Jakub “Kubii7“ bojoval do poslední chvíle, vyrovnaný zápas však za stavu 2:2 strhl na svou stranu necelé čtyři minuty před koncem pardubický Michal Vaněk, čímž definitivně vyřadil energetiky z vyřazovací části.

Čtvrtfinálové výsledky

Jakub "Kubin" Černo 7:0
Adam "CallmePablo" Čejka - Jakub "Kubii7" Bláha 2:3
Michal "Michal1996" Vaněk & Adam "CallmePablo" Čejka - Jakub "Kubin" Černo & Jakub "Kubii7" Bláha 6:1
Michal "Michal1996" Vaněk - Jakub "Kubii7" Bláha 3:2