HC Energie Karlovy Vary

Fanoušci pomohli Energii částkou 109.465 Kč, z výtěžku klub zakoupil dresy

Karlovarští fanoušci prokázali v uplynulých měsících, že patří mezi jedny z nejlepších a nejvěrnějších v extralize. Poté, co v březnu většina z nich nežádala vrácení vstupného za neodehrané utkání předkola play-off, v průběhu dubna podpořili klub založením transparentního účtu, na který za necelých pět měsíců zaslali neuvěřitelných 109.465 Kč!

„Jsem strašně rád, že se taková částka vybrala, možná jsem trochu doufal, že by se mohlo vybrat ještě trochu víc, ale i tak je to obrovský úspěch. Moc děkuji všem, kteří přispěli jakoukoliv částkou, moc si vážím té podpory, kterou tím lidé klubu vyjádřili,“ říká k výtěžku z transparentního účtu jeho zakladatel a iniciátor celé akce Tomáš Sacher.

„Moc děkujeme všem fanouškům, kteří na transparentní účet přispěli a i touto cestou vyjádřili sounáležitost s naším klubem v této nesnadné době. Tak velkou odezvu jsme nečekali. Věříme, že i díky našim fanouškům společně tyto zlé časy přečkáme,“ uvedla k aktivitě fanoušků obchodní a marketingová ředitelka klubu Ing. Hana Petrželková, která nezapomněla poděkovat ani iniciátorovi celé akce. „Velice si vážíme jeho iniciativy, protože především v začátcích měl se zřízením účtu nemalé starosti,“ dodala na jeho adresu.

Na transparentní účet klubu přispělo během necelých pěti měsíců celkem 77 unikátních přispěvatelů, celkový výtěžek z aukce činil 109.465 Kč. Jejich příspěvky se vedení klubu rozhodlo využít na nákup dresů a štulpen pro karlovarský A-tým a dále také na nákup dresů pro tým juniorů. Všichni fanoušci, kteří tak zaslali finanční částku na transparentní účet, mohou během každého utkání A-týmu na vlastní oči vidět, na co byly jejich peníze použity.

Po konci sezony 2020/21 pak navíc každý z fanoušků, který přispěl na transparentní účet klubu, obdrží od vedení klubu hraný dres A-týmu, který byl za jeho finanční pomoc zakoupen!

Vedení klubu HC Energie Karlovy Vary děkuje všem fanouškům a partnerům za jejich přízeň i v aktuální, nejen pro sport nepříznivé, době. Jsme jeden tým!