HC Energie Karlovy Vary

Informace ke školnímu extraligovému zápasu

Už v pátek 25. října odehrají energetici historicky první extraligový zápas určený speciálně pro žáky a studenty základních a středních škol v regionu. Duel 14. kola, jehož partnerem je společnost Witte, odstartuje v KV Areně už ve 12 hodin. Níže přinášíme základní informace k chystanému utkání.

PRODEJ VSTUPENEK

Na utkání již není možné zakoupit jednotlivé vstupenky v prodeji, lístky nebudou dostupné ani na pokladnách KV Areny. Do prodeje šlo pouze v pondělí několik desítek vstupenek, jinak je většina míst na stadionu vyblokována pro žáky a studenty, zbytek hlediště pak obsadí permanentkáři Energie, kteří neodhlásili své místo.

PERMANENTKÁŘI ENERGIE

Fanoušci s platnou permanentní vstupenkou na sezonu 2024/25, kteří své místo neodhlásili jedním z možných způsobů, mají své místo na stadionu zajištěno. Z organizačních důvodů však budou všichni usazeni v sektorech 101, 102 a 118. Všichni majitelé permanentních vstupenek obdrží u vchodu do KV Areny lístek s předem určeným místem v těchto sektorech.

Oproti původnímu plánu nebudou mít své stálé místo ani permanentkáři, kteří vlastní permanentku přímo do sektorů 101, 102 a 118, i ti obdrží u vchodu vstupenku s určeným místem kvůli efektivnímu rozesazení na tribuně a přehledu klubu o volných místech. Platí, že fanoušci, kteří dorazí dříve, budou usazováni v sektorech odshora dolů.

Pro hladký průběh usazení všech fanoušků do sektorů zároveň žádáme všechny fanoušky o příchod co nejdříve před začátkem utkání.

Všem fanouškům děkujeme za vstřícnost a pochopení.

VSTUP NA STADION

KV Arena se fanouškům otevře v 10:30, tedy hodinu a půl před začátkem utkání. Majitelé permanentních vstupenek a také fanoušci, kteří si zakoupili lístek ve volném pondělním prodeji, se do haly dostanou tradičně hlavním vstupem přes turnikety.

Žáci a studenti pak mají pro vstup do KV Areny určené speciální vstupy. O těchto byli informováni ředitelé škol již dříve.

OBČERSTVENÍ

Stánky s občerstvením budou v KV Areně otevřeny ve standardním režimu. S ohledem na velké množství nezletilých, kterými většina studentů je, však bude prodej alkoholických nápojů umožněn pouze po předložení platného dokladu totožnosti.

FANZÓNA

Tradiční předzápasová fanzóna nebude před pátečním duelem otevřena.

FANSHOP

Prodejna se suvenýry a hokejovým zbožím bude během pátečního duelu otevřena standardním venkovním vchodem „mezi halami“. Zevnitř stadionu nebude umožněn vstup do prodejny, bude však k dispozici prodejní okénko.

Fanoušci mohou zakoupit suvenýry také ve stánku se suvenýry, který se nachází přímo naproti hlavnímu vchodu do haly s turnikety.

PARKOVÁNÍ

I nadále s ohledem na omezené parkovací plochy u OC Varyáda doporučujeme fanouškům využívat parkování na jiných příslušných parkovacích plochách. Veškeré informace o možnostech parkování a jiných způsobech dopravy ke KV Areně naleznete v tomto článku.