HC Energie Karlovy Vary

Nové, moderní, jednoduché. V tom je ta krása, shodují se hráči

Každá změna přinese vždy ohlasy, a to jak pozitivní, tak i ty negativní. Na novou vizuální identitu Energie jsme se zeptali těch, kterých se bude týkat nejvíce, tedy samotných hráčů a trenérů.

Jakub Flek: Nové logo se mi líbí, byť může někomu připadat jednoduché, ale myslím si, že právě v jednoduchosti je krása. Za mě velký palec nahoru. Myslím si, že až lidi uvidí návrh dresů tak, jako jsem je viděl já, tak že se jim to bude líbit.

Michal Plutnar: Je to samozřejmě něco nového, ale mně osobně se moc líbí. Je to takové elegantnější a myslím si, že se to ke Karlovým Varům bude hodit.

Filip Novotný: Je to určitě zajímavý nápad a je to taková změna, která přinese do klubu zase trochu jiný náboj. Logo je jednoduché, moderní. Myslím si, že se povedlo, starší logo se mi osobně úplně tolik nelíbilo. Celkově se mi líbí černá a šedá barva, takže změnu barev určitě oceňuji.



Václav Skuhravý: Nové barvy se mi líbí hodně, stejně tak i logo. Je takové jednoduché a jak se říká, v jednoduchosti je krása

Lukáš Pulpán: Vypadá to pěkně, líbí se mi to už na mikinách, co jsme dostali. Je to něco nového a já doufám, že to potvrdíme i na ledě a budeme hrát hezký hokej.

Martin Rohan: Nové barvy se mi líbí, především proto, že černá i bílá jsou mé oblíbené barvy. Logo je hezké a jednoduché.

Tomáš Mariška: Logo je trošku modernější, ale já to kvituji a myslím si, že to bude zase takové oživení do nové sezony. První věci, co nám přišly (sportovní oblečení na trénink – pozn. redakce), tak vypadají velice slušně.

Martin Pešout: Já jsem byl u jednání, když se ta změna řešila. Samozřejmě majitel měl nějaký záměr a já si myslím, že když bude chtít, tak to řekne sám, nerad bych se tu pletl do jeho kompetencí. Změnu jsem vítal, protože platí fakt, že kdo platí, ten rozhoduje. Za sebe jsem hrozně rád, že naše obchodní a marketingové oddělení udělalo tenhle krok, protože si myslím, že každá změna, a to jak ve fanshopech, tak u lidí, tak je přínosná. Určitě to zase trochu přitáhne pozornost k našemu klubu, protože my jsme skromný klub a každá podobná akce je prospěšná.