HC Energie Karlovy Vary

Po pauze zpátky do KV Areny! Přijíždí Olomouc

Nešťastná porucha na rolbě a následná díra v ledu připravila energetiky o domácí zápas čtvrtého kola proti Olomouci. Po dlouhém hledání se našla shoda v termínu a konečně se tak odložený zápas může odehrát, v úterý od obvyklých 17:30 v KV Areně.
Kde utkání sledovat: Online přenos
Vstupenky:Online předprodej

O soupeři – bez dvou potrestaných

Olomoučtí i po odchodu David Krejčího předvádí takřka perfektní výkony a drží se stále na vrchních příčkách tabulky. Už to sice není první pozice, kde se usídlily Pardubice, ale je to krásné třetí místo, navíc se zápasovým deficitem. Olomoučtí většinu zápasů vyhrávají, dost často jde ale o poměrně těsné výsledky, jedno či dvoubrankový náskok. Branek také nepadá moc, ale ještě o to míně jich inkasují. Hanáci se mohou pyšnit nejlepší extraligovou obranu, obdrželi pouze 33 branek (Karlovy Vary pro porovnání 62). Na těchto výsledcích má zásluhu celý tým, ten pracuje kompaktně, nikdo nevyčnívá.

Vzájemné zápasy

Vzhledem k výpadku ve čtvrtém kole se letos zatím stihl odehrát tedy jeden duel, a to na ledě Olomouce před 14 dny. Energetici se sice snažili, ale za celý zápas nedokázali najít na soupeře recept a nevstřelili ani jednu branku. Soupeř proti tomu skóroval dvakrát a tři body byly na světě.

Z tábora domácích – jsou marodi zpět?

Energetici měli původně vyzvat lídra tabulky, nyní půjdou proti třetímu. Rozdíl je tak minimální a na karlovarské hokejisty čeká velká výzva. V jejich hře se toho moc nezměnilo, stále se střídají prohry s výhrami, těch je ale nyní poskromnu. Radost z výhry energetici nezažili už čtyři zápasy, z toho hned dvakrát doma. Tam se totiž nedaří absolutně vůbec, také jsou v tabulce domácích zápasů na zcela posledním místě se ziskem pouhých osmi bodů!

Pár menších, ale o to důležitějších změn proběhlo v týmu, a to s ohledem na marodku. Do úterního zápasu by se už mohli vrátit marodi Lukáš Pulpán a Jiří Černoch, u Tomáše Vondráčka ještě panuje nejistota. Trenérský tým se ale stále nemůže spolehnout na Martina Rohana a Davida Kofroně, jejich návrat se aktuálně neblíží.

Máte lístek z původního utkání? Vyzvedněte si druhý zdarma

Fanouškům, kteří mají platné vstupenky či jsou držiteli permanentky na zápas s HC Olomouc, jenž nebyl z technických důvodů odehrán 25. září, klub věnuje jednu vstupenku zdarma pro utkání, které bude odehráno v náhradním termínu.

Související články