HC Energie Karlovy Vary

Pomáháme! Energetici rozváželi potraviny seniorům

Kapitán A-týmu Václav Skuhravý a masér mužstva David Merc v úterý dopoledne pomáhali našim nejstarším spoluobčanům. Ve spolupráci s městem Karlovy Vary nakoupili a rozvezli nákupy seniorům, kteří v aktuální nesnadné době nemohou vyrazit do obchodů sami.

Karlovarští se tak připojili k dalším extraligovým klubům, jejichž hráči se už dříve do pomocných aktivit zapojili. „Víme, že v aktuální situaci, která není snadná, je třeba pomoci potřebným. Rádi tak pomůžeme starší generaci, která si teď nemůže dojít nakoupit. Není to pro nás žádný problém,“ okomentoval úterní nákupní akci kapitán A-týmu Václav Skuhravý.

Jedenačtyřicetiletý útočník společně s masérem Davidem Mercem nejprve převzali ochranné pomůcky jako roušky a rukavice a také průkazku s vlastní jmenovkou. Poté už vyrazili za seniory, kteří si službu nákupů objednali. Na základě nákupního seznamu se pak vydali do obchodů, které si vybrali sami senioři a kterým nakoupili podle jejich přání.

Službu rozvozu nákupů seniorům nabízí město Karlovy Vary od 16. března a je poskytována přednostně osaměle žijícím seniorům ve věku nad 70 let. Služba je karlovarským seniorům poskytnuta zdarma, klienti hradí pouze za nákup požadovaného zboží. Více informací o službě naleznete na webu města.

Fotogalerie