HC Energie Karlovy Vary

Předkolo play-off pokračuje, Energii čekají dvě domácí bitvy!

Tempo vyřazovacích bojů pomalu nabírá na obrátkách. Energetici po úvodním výjezdu do Olomouce, kde během dvou dní odehráli namísto dvou zápasů jen jeden, musí zabodovat doma. V KV Areně se v sobotu a v neděli pokusí vybojovat dvě vítězství a k tomu budou potřebovat i Vaši pomoc! Oba víkendové duely startují v 15:30.

O soupeři

Olomouc vkročila do play-off lépe než její soupeř. Předně se jí do sestavy vrátila většina zraněných hráčů, do bitvy s Energií tak šla v téměř kompletním složení, týmu už chyběli jen Nahodil s Oleszem.

Hanáci navíc vybojovali úvodní bod série. První utkání, které se rozehrálo již ve středu a vinou potíží s ledem bylo dohráno až ve čtvrtek, vyhráli v poměru 4:1. Olomoučtí byli důraznější než soupeři, dali více branek a zaslouženě se tak ujali vedení v sérii hrané na tři vítězné duely.

Z kabiny Energie

Energetici na Hané nepředvedli ideální výkon, ten se zlepšil až v závěrečné třetí třetině, na stažení třígólového manka nabraném ve dvou třetinách ve dvou dnech už to nestačilo. Do domácích odvet tak mají svěřenci Davida Bruka o čem přemýšlet.

„Hraje se play-off a každé střídání se jde na krev. My jsme se do toho vůbec nemohli dostat a prosadit si svůj styl hry,“ popsal úvodní duel útočník Energie Ondřej Beránek. Ten však společně se svými spoluhráči věří, že oba zápasy v Karlových Varech odehrají o poznání lépe.

„Věřím, že přijde plná hala a poženou nás naši fanoušci. Necháme na ledě všechno a uděláme vše proto, abychom doma dvakrát zvítězili,“ slibuje za kabinu reprezentační forvard před víkendovým dvojutkáním.

Energii i v Olomouci stále chyběla trojice dlouhodobě zraněných beků, jinak byl už tým kompletní. V jaké sestavě nastoupí do sobotního utkání prozradíme na sociálních sítích tradičně hodinu a půl před jeho začátkem.

Předprodej vstupenek na utkání

Na obě utkání stále běží předprodej vstupenek. Online na www.ticketportal.cz, na pokladnách KV Areny následovně:
pátek 10.3. 15:00 - 18:00
sobota 11.3. od 14 hodin
neděle 12.3. od 14 hodin

Play-off merch

Ve fanshopu již nyní zakoupíte speciální merch Energie ve stylu play-off. K dostání jsou trika, mikiny, čepice či šály.

Související články

Ohlasy k zápasu | so 11.3.2023

Pulpán: Tvrdost si nesmíme nechat líbit