HC Energie Karlovy Vary

Permanentky na sezonu 2024/25: Od pondělí 10.6. prodej i na pokladně KV Areny

V pondělí 27. května byl od 12. hodiny spuštěn online prodej permanentních vstupenek na nadcházející extraligový ročník, které si budete moc zakoupit přes mobilní klubovou aplikaci Energie, nebo přes vstupenkového operátora Ticketportal.cz. Prodej na pokladně KV Areny pak bude probíhat od 10. června do 21. června v čase 16:00 – 18:00. Rezervace vašich míst z minulé sezony bude platná do 31. července.

Online prodej permanentních vstupenek má od letošního roku zavedenou novinku - Vaše loňské místo si můžete zakoupit přes mobilní klubovou aplikaci Energie, kterou máte ve svých chytrých mobilních telefonech. V případě, že klubovou aplikaci ještě nemáte nainstalovanou, návod k jejímu stažení a aktivaci naleznete ZDE.

Pro fanoušky, kteří nepoužívají a nebudou používat aplikaci a chtějí využít předkupního práva online, mohou si svoji plastovou permanentní vstupenku vzdáleně aktivovat přes Ticketportal. Návod na dobití permanentky online najdete ZDE. Po zaplacení Vaší permanentní vstupenky přes aplikaci, nebo přes internetové rozhraní Ticketportalu, přijde na váš email Vám voucher. Tento voucher měnit za plastové karty nemusíte.

Cenové rozdělení permanentních vstupenek v jednotlivých kategoriích:

A) Základní permanentní vstupenka (jen základní část)

Kategorie I: sektory - 101, 102, 109, 110, 111, 118
Základní cena 6.600,-Kč, loňský držitel 6.300,-Kč, senior nad 65let, student, ZTP 4.600,-Kč

Kategorie II: sektory – 103, 104, 107, 108, 112, 113, 116, 117
Základní cena 5.000,-Kč, loňský držitel 4.800,-Kč, senior nad 65let, student, ZTP 3.600,-Kč

Kategorie III: sektory – 105, 106, 114, 115
Základní cena 4.100,-Kč, loňský držitel 3.900,-Kč, senior nad 65let, student, ZTP 2.900,-Kč

Děti do 15let mají cenu permanentní vstupenky za 2.900,-Kč a je jednotná do všech kategorií. Věrnostní sleva 300,-Kč a 200,-Kč se nevztahuje na permanentní vstupenky se slevou senior nad 65let, student, ZTP a dítě do 15let.

B) Permanentní vstupenka PREMIUM – základní část + play off + parking B

Tato permanentní vstupenka platí na všechny domácí zápasy (základní část, play-off, přípravné) hrané v KV Areně. Permanentku Premium lze zakoupit jen do Kategorie I, bonusem je pak i parkovací místo na Parkingu B pod tréninkovou halou.

Nákup permanentních vstupenek PREMIUM bude probíhat pouze v sekretariátu klubu u p. Jiřího Holého od 10. června ve všední dny od 15:00 do 16:30.

Kategorie I: základní cena 10.500,-Kč, věrnostní 10.300,-Kč + parking B

C) Permanentní vstupenka PLAY-OFF

Tato permanentní vstupenka platí na všechny domácí zápasy (základní část, play-off, přípravné) hrané v KV Areně.

Kategorie I: základní cena 9.000,-Kč, věrnostní 8.600,-Kč, senior nad 65let, student, ZTP 6.600,-Kč

Kategorie II: základní cena 8.000,-Kč, věrnostní 7.500,-Kč, senior nad 65let, student, ZTP 5.700,-Kč

Kategorie III: základní cena 6.600,-Kč, věrnostní 6.300,-Kč, senior nad 65let, student, ZTP 4.700,-Kč

Děti do 15let mají cenu permanentní vstupenky za 4.700,-Kč a je jednotná do všech kategorií.

Online prodej i pro nové zájemce o permanentní vstupenky

Hokejoví fandové, kteří neměli v minulé sezoně permanentní vstupenku, si ji mohou zakoupit on-line těmito dvěma způsoby:

a) přes klubovou aplikaci Energie si vyberete nabízené místo a pak budete pokračovat stejným způsobem, jako když si kupujete místo na jednotlivý zápas.

b) online na Ticketportal.cz Po zaplacení nového místa si můžete vybrat způsob vyzvednutí (dodání):

- 1) zaslat permanentku domů - nová plastová karta Vám bude klubem zaslaná v obálce na adresu, kterou máte zadanou v systému prodeje v Ticketportalu. Poplatek za poslání 150,-Kč vám bude přičten ke koncové ceně již při platbě permanentní vstupenky.

2) vyzvednutí na pokladně KV Areny - v případě, že nezadáte odeslání permanentky poštou, vyzvednete si ji v pokladně KV Areny, kde předložíte voucher permanentky, který Vám přišel na Váš email elektronicky. Plastová permanentní vstupenka vám bude vytištěna a předána. Pokladna bude otevřena od 10. června do 21. června v čase 16:00 – 18:00.

3) na sekretariátu klubu od 29. července ve všední dny v čase 14:00 – 16:30 hodin.

VÝHODY PRO DRŽITELE PERMANENTNÍCH VSTUPENEK

• 5 zápasů základní části zdarma (loňští 6 utkání) v kategorii I. a II., 4 zápasy zdarma v kategorii III.
• všechny domácí přípravné zápasy hrané v KV Areně zdarma
• předkupní právo na Vaše místo pro play-off
• 15% sleva při nákupu ve fanshopu v KV Areně
• sleva u partnerů HC Energie (jejich seznam budeme průběžně upřesňovat)

Na která utkání se permanentka vztahuje?

Permanentní vstupenka na sezonu 2024-2025 se vztahuje na všechna domácí utkání HC Energie v základní části (26 utkání) a dále na všechny domácí přípravné zápasy A-týmu před sezonou hrané v KV Areně.

Permanentní vstupenka PREMIUM a PLAY-OFF na sezonu 2024-2025 se vztahuje na všechna domácí utkání HC Energie v základní části (26 utkání) a dále na všechny domácí přípravné zápasy A-týmu před sezonou hrané v KV Areně.

Kdo bude chodit pravidelně, bude odměněn

Od minulé sezony klub testoval evidenci navštívených zápasů majiteli zakoupených permanentních vstupenek a má tak přehled o tom, kolik permanentkáři navštívili zápasů. Nově budeme vést evidenci navštívených zápasů a ti, kteří vynechají v sezoně 2024/25 maximálně 2 domácí zápasy základní části v KV Areně, budou mít permanentní vstupenku následující sezonu levnější o dalších 300,-Kč.

Příklad: Loňská permanentka, Kategorie I - zákl. cena 6.600, loňská 6.300, účast 25 zápasů – 300, zaplatíte 6.000,-Kč. Ten, kdo přišel na 23 zápasů, získá bonusovou slevu 100,-Kč. Tento návštěvnický bonus se týká všech permanentních vstupenek včetně slevových Senior nad 65let, student do 26let, děti do 15let, ZTP/P a ZTP.

Přes aplikaci můžete ušetřit při nákupu nové permanentní vstupenky

Nainstalujete si do svého mobilního telefonu klubovou aplikaci a nebudete moct dorazit na zápas, ale své místo uvolníte, bude zápas započítán, jako byste byli přítomni v KV Areně. Mezi navštívené zápasy bude klub počítat i ty majitele permanentních vstupenek, kteří sice na zápas nepřijdou, ale své místo uvolní do dalšího prodeje nebo propůjčí permanentní vstupenku druhé osobě. V případě zapůjčení se bude jednat o permanentku se slevou, musí být zapůjčena jen osobě, která může slevu využít, tzn. senior seniorovi, student studentovi apod. Příklad: dítě nemůže jít na zapůjčenou permanentku seniora. Ti, kteří své místo uvolní do dalšího prodeje, budou jim na jejich konto připsány bonifikační body. U kategorie I 100 bodů, u Kategorie II 70 bodů a u Kategorie III 50 bodů. Tyto body budou po sezoně zhodnoceny při nákupu permanentní vstupenky na nadcházející sezonu a odečteny od ceny permanentní vstupenky. Např. nemůžete přijít na čtyři zápasy, ale místo uvolníte k prodeji místo v kategorii I a v další sezoně si budete kupovat permanentní vstupenku a celkově jsme vám napočítali přítomnost na 24 zápasech, budete oproti základní ceně platit méně o tyto bonusy: - 300,-Kč za věrnost, - 300,-Kč za počet navštívených zápasů a – 400,-Kč za uvolněné místo k dalšímu prodeji.

BENEFIT PRO DRŽITELE LOŇSKÝCH PERMANENTEK

Majitelé permanentních vstupenek z loňské sezony mají předkupní právo na své místo, které jim bude rezervováno do 31. července 2024. Při nákupu v tomto časovém termínu mohou využít bonusu 300 Kč pro kategorie I, a bonus 200 Kč pro kategorie II a III. Tento bonus platí pro permanentky v plné ceně, ne při využití z některých slev. Obě výhody lze využít jak při nákupu on-line přes aplikaci na Ticketportal.cz, tak i v pokladně. Bonus platí do 31. července. Od 1. srpna bude cena všech permanentních vstupenek v plné výši a nevyužité rezervace uvolněny k volnému prodeji.

INFORMACE KE SLEVÁM

Pro sezonu 2024/25 zůstávají stejné typy slev, které se týkají seniorů ve věku nad 65let, studentů do věku 26let a držitelů průkazů ZTP. Fanoušek, který chce tuto slevy využít, si permanentní vstupenku může zakoupit do všech sektorů. (Tyto permanentní vstupenky prochází slevovými turnikety a při kontrole musí jejich majitel prokázat oprávnění ke slevě, např. senior dokladem k doložení věku nad 65let, student studentskou kartou atd.)

Permanentní vstupenky pro děti do 15 let

Permanentní vstupenku Děti do 15let lze zakoupit do všech sektorů, ale pouze s nákupem permanentní vstupenky na sousední místo dospělou osobou.

ZTP/P - vozíčkáři a jejich doprovod

Pro fanoušky, kteří mají průkazy ZTP/P Vozíčkář, máme vyhrazená místa za brankami v sektorech 105, 106, 114 a 115. Držitel průkazu ZTP/P Vozíčkář zaplatí za permanentní vstupenku 1.200,-Kč, jeho doprovod bude mít vstup zdarma.

Děti do 2 let zdarma

Děti do 2 let mají vstup zdarma a bez vstupenky s podmínkou, že si rodič dítě posadí na klín (dítě nemá nárok na vlastní sedadlo). Tato možnost platí jen na základní část, a nevztahuje se na VIP zónu (VIP restaurace, sky boxy).

NÁKUP NA FAKTURU

Pro firemní zájemce, kteří při zakoupení permanentních vstupenek potřebují vystavit daňový doklad (fakturu), probíhá prodej každý všední den od 14:00 do 16:00 hodin v sekretariátu klubu.

HROMADNÉ OBJEDNÁVKY PERMANENTEK

Zájemci o hromadné objednávky (firmy, odbory, apod.) mohou své požadavky vyřídit osobně v sekretariátu klubu po předchozí telefonické dohodě u p. Jiřího Holého, tel. 359 909 160, nebo objednávkou na email: ticketing@hokejkv.cz.

DOTAZY?

Chybí vám v tomto článku nějaká informace? Případně něčemu úplně nerozumíte? Nebojte se zeptat! Otázky můžete pokládat v rubrice PTEJTE SE.