HC Energie Karlovy Vary

Václav Skuhravý doplní trenérský štáb A-mužstva

Vedení klubu HC Energie Karlovy Vary rozšiřuje trenérský štáb A-mužstva. K týmu se vrací jeho bývalý dlouholetý kapitán Václav Skuhravý, tentokrát v trenérské roli. Karlovarská ikona doplní stávající trojici trenérů v čele s Martinem Pešoutem.

Dosavadní hlavní kouč Martin Pešout tak bude mít nově za asistenta právě Václava Skuhravého, dalšími dvěma členy trenérského štábu jsou stávající asistenti – Tomáš Mariška a trenér brankářů Pavel Kněžický.

Nově složený trenérský kvartet má rozdělené své pravomoce u A-mužstva. Skuhravý se bude věnovat převážně defenzivní hře v obranném pásmu, dále pak bude mít na starosti přesilové hry a rovněž hru v oslabení, a také dovednostem hráčů při vhazování.

Skuhravý, který v nejvyšší české soutěži odehrál 1001 utkání, a jehož aktivní kariéra skončila se závěrem loňské sezony, se tak dočká své trenérské premiéry u A-týmu. Doposud se věnoval projektu speciálních dovedností mladých hráčů v klubu, dále působil jako hlavní trenér kategorie U16 a rovněž zastával pozici asistenta u dorosteneckého týmu Energie (U17). U dorosteneckých kategorií jako trenér končí, nicméně i nadále bude vést tréninky speciálních dovedností mladých hráčů. .

Vedení klubu kromě posílení trenérského štábu a již oznámených změn v kádru, kdy mužstvo opustil švédský útočník Tor Immo a do tréninku v Karlových Varech se nově zapojili sokolovští Vojtěch Tomi a Radek Pořízek, usilovně pracuje na posílení sestavy dalšími novými hráči.