HC Energie Karlovy Vary

Hokejové fotografie pomáhají dětem z kojeneckého ústavu

Ve čtvrtek večer bylo v KV Areně nezvykle rušno. V pizzerii v malé hale se uskutečnila vernisáž výstavy fotografií Jany Mensatorové. Přijít se můžete podívat až do konce ledna. Nákupem fotografií navíc pomůžete dětskému domovu.

Fotografie jsou instalovány po pravé straně pizzerie. Celkem je k vidění 12 děl s hokejovou tematikou. Návštěvníci a fanoušci na nich mohou poznat v jiném světle než v jakém je předkládají tradiční sportovní média.

„Chtěla jsem lidem přiblížit život hokejistů ale i nás, manželek a rodin. I my jsme součástí toho koloběhu. A poukázat na to, že hokejisti nejsou jen gladiátoři na ledě. Jsou především tátové od rodin a normální kluci, co mají svůj život. Jsem velice ráda, že se tato akce uskutečnila. První myšlenka při organizaci byla věnovat výtěžek dětskému domovu pro dětičky do 3 let. A co se týče vernisáže, ta se velice povedla, sešla se zde skvělá společnost,“ uvedla autorka fotografií Jana Mensatorová.

Hokejová atmosféra na návštěvníky dýchala ze všech stran. Ledová plocha v pozadí společně s hokejovými fotografiemi a přítomnými hokejisty s rodinami korespondovala s duchem vernisáže. Z A-týmu se zúčastnil Václav Skuhravý, Martin Zaťovič, Lukáš Pech, Michal Vachvec či trenér Jaromír Kverka. Svým příchodem poctil výstavu i známý pražský fotograf Jan Neubert.

Jana Mensatorová ještě přidala poděkování partnerům akce: „Moc děkuji Anně Matcevič za nápad a pomoc s organizací. Dále děkuji Pizzerii U Areny, za poskytnutí prostor, a společnosti Vemex za sponzorský dar, který nám neskutečně pomohl.“

Výstava potrvá do 30. 1. 2013, veškeré výdělky poputují na účet Krajskému dětskému domovu pro děti do 3 let v Zítkově ulici. Kdokoliv si může zakoupit fotografie nebo album.

Ceník děl

Fotografie ve formátu 52 x 72 cm (včetně rámečku a pasparty) 1 500 Kč
Fotografie ve formátu 30 x 40 cm (včetně rámečku a pasparty) 1 080 Kč
Album obsahující celou kolekci vystavovaných fotografií 100 Kč

Pro další informace získáte na telefonu +420 606 06 06 08 nebo na e-mailu marketing@mediastudio.cz.

Další fotografie z výstavy naleznete na facebookovém profilu HC Energie.