HC Energie Karlovy Vary

Bitva s Kladnem: Fanzóna v Areně, soupeř se zkušenými hráči i další útok na vysokou návštěvnost

Po středeční parádní výhře na Spartě už se energetici plně soustředí na další zápas, tím bude nedělní domácí souboj s Kladnem. Na co se mohou fanoušci v KV Areně těšit?

VSTUPENKY NA DUEL S KLADNEM KUPUJ ZDE

PARKOVÁNÍ POD KV ARENOU KUPUJ ZDE

Na západ Čech přijede houževnatý soupeř. Kladno se sice nachází až na předposlední příčce, silnější soupeře ale dokáže potrápit a obírat je o body. Těch má nyní na kontě devět, o bod víc než poslední Mladá Boleslav. Ve vyrovnané tabulce jsou v úvodu sezony ale rozestupy mezi týmy minimální.

Kladno posilovalo hlavně o zkušenosti. Do mateřského klubu se vrátil Michael Frolík, stejně jako před pár dny Radek Smoleňák. Pokračují i Klepiš s Plekancem a před pár dny už nenápadně naznačil návrat do akce hrající majitel a legenda Jaromír Jágr. Kdy se ale vrátí do akce a zda se předtím rozehraje ve Slavii, to ještě není jisté.

Dres soupeře v minulosti oblékli Tomáš Redlich, Daniel Kružík či Roman Přikryl, na straně Kladně zná západní Čechy dobře sokolovský Jiří Ticháček.

FANZÓNA (od 14:00)

Naše Fanzóna, která se z důvodu chladnějšího počasí již přestěhovala do vestibulu KV Areny, bude pro fanoušky připravena i v neděli (vchod nalevo od fanshopu, po schodech dolů a doprava).

Ve Fanzóně si na své přijdou malí i velcí fanoušci Energie. Nechybí virtuální realita, vyfotit se mohou i ve fotokoutku Gifpad od partnera AG Production s.r.o. a pro malé malíře bude i kreativní koutek. Těšit se ale mohou i na tradiční aktivity – malování na obličej či střelbu na branku. Bude možné také zakoupit drobné občerstvení.

NÁVŠTĚVNOST

Hokejová horečka ve městě neutichá. Úvodní čtyři duely v sezoně vidělo dohromady 18 339 diváků, průměr se tak drží nad hranicí 4 500 fanoušků na zápas a toto číslo bude jistě atakovat i nedělní duel s Kladnem.

Naši fanoušci ale nechybí ani na venkovních duelech, naposledy na Spartě udělali našim hráčům parádní kotel a za to jim ještě jednou moc děkujeme!

PŘESTÁVKOVÝ PROGRAM

O první pauze se představí vozy našeho oficiálního partnera Auto Schoner. Ve druhé přestávce se bude opět soutěžit o tepelné čerpadlo věnované společnosti Gienger Bohemia.

LA FRESCA RESTAURANT

Nechcete v neděli po zápase řešit, kam vyrazíte na večeři? Tuhle otázku už máte vyřešenou! Po skončení utkání je totiž pro všechny fanoušky otevřen La Fresca Restaurant (VIP restaurace) ve 4. patře KV Areny, a to minimálně tři hodiny po skončení utkání.