HC Energie Karlovy Vary

Bitva s Třincem: Turnaj v Air Hockey, miniautogramiáda a souboj s extraligovým mistrem

Tři výhry v řadě, takovou sérii aktuálně drží energetici, ačkoliv jejich sestavu decimuje řada zranění. Tým ale bojuje a sbírá body, další chce přidat už v pátek 12. ledna proti Třinci a zapsat čtvrtou výhru za sebou! Na co se mohou fanoušci mimo skvělého hokeje těšit?

VSTUPENKY NA DUEL S TŘINCEM KUPUJ ZDE

PARKOVÁNÍ POD KV ARENOU KUPUJ ZDE

Aktuální extraligový mistr z Třince zažívá dobrou sezonu. V tabulce je na třetím místě a i forma Ocelářů je výtečná, vyhráli čtyři z posledních pěti zápasů.

Tým se může spolehnout i nadále na své lídry. Nestárnoucího Martina Růžičku, Andreje Nestrašila nebo důrazného Daniela Voženílka, stejně jako na brankáře Mazance s Kacetlem.

Zatímco v dresu Ocelářů bývalé energetiky aktuálně nenajdeme, na straně našeho týmu je tomu naopak. Za Třinec v minulosti nastupovali útočníci David Kofroň a Jan Hladonik.

FANZÓNA (OD 16:00)

Naše Fanzóna bude pro fanoušky připravena i tentokrát, a to od 16 hodin. Malí i velcí příznivci Energie se mohou těšit na tradiční atrakce – střelbu na branku, malování na obličej, fotokoutek nebo si mohou vyzkoušet hokej v nejrůznějších podobách včetně té na playstationu.

Nechybí ani virtuální realita, vyfotit se mohou i ve fotokoutku Gifpad od partnera AG Production s.r.o.

Turnaj v Air Hockey

Máte rádi Air Hockey a zároveň chcete soutěžit o ceny? Tak se přihlaste do našeho pátečního turnaje. Přihlášení startuje ve čtvrtek ráno přes online formulář.

Miniautogramiáda (16:45 - 17:15)

Do zápasu kvůli zranění bohužel zasáhnout nemohou, a tak vyrazí mezi Vás, naše fanoušky. Ve Fanzóně si můžete přijít pro podpis nebo fotku Dalimila Mikysky a Tomáše Havlína.

PŘESTÁVKOVÝ PROGRAM

O první pauze budeme soutěžit se společností Bogner, ve druhé přestávce se bude opět hrát o tepelné čerpadlo věnované společnosti Gienger Bohemia.

Partnerem utkání je společnost Algon Plus, oficiální partner klubu, jehož vozy si budete moct prohlédnout před KV Arenou. Algon navíc dodal vozy i našim zahraničním hráčům, Iikkovi Kangasniemimu a Lukasi Zetterbergovi.

LA FRESCA RESTAURANT

Nechcete v neděli po zápase řešit, kam vyrazíte na večeři? Tuhle otázku už máte vyřešenou! Po skončení utkání je totiž pro všechny fanoušky otevřen La Fresca Restaurant (VIP restaurace) ve 4. patře KV Areny, a to minimálně tři hodiny po skončení utkání.

NÁVŠTĚVNOST

Hokejová horečka ve městě neutichá. Úvodních 15 domácích utkání totiž vidělo 65625 fanoušků, průměr na jedno utkání aktuálně činí 4370 diváků. Letošní sezona tak zatím útočí na nejvyšší historickou návštěvnost klubu v KV Areně!