HC Energie Karlovy Vary

Bitvy se Spartou, Plzní či Kometou! V prodeji vstupenky na všechny zápasy roku 2023

Do konce roku 2023 zbývají ještě necelé dva měsíce. Během nich se karlovarští hokejisté představí na domácím ledě hned šestkrát. Vstupenky na všechny zápasy už jsou v online prodeji na www.ticketportal.cz. A na jaké bitvy se můžeme těšit?

Neděle 19. listopadu, 17:00 Energie - Hradec

Vstupenky

Úvodní domácí duel po reprezentační přestávce zavede do Karlových Varů tým z Hradce Králové. První bitvu na ledě Východočechů energetici zvládli, když i díky skvělému výkonu Dominika Frodla zvítězili 4:2. Ve vyrovnané tabulce patří Mountfieldu aktuálně devátá příčka, jen o dva body za Energií.

Středa 22. listopadu, 17:30 Energie - České Budějovice

Vstupenky

Hned tři dny nato se v KV Areně představíme znovu, soupeřem budou tentokrát České Budějovice. I proti Motoru mají energetici na co navazovat, z jihu Čech totiž v prvním duelu přivezli výhru 3:2 po nájezdech, ačkoliv ještě po dvou třetinách prohrávali o dvě branky. Jihočeši jsou v tabulce osmí, na náš tým ztrácí jediný bod.

Neděle 3. prosince, 15:30 Energie - Sparta

Vstupenky

První prosincový duel před domácím publikem se ponese ve slavnostním duchu. Do Síně slávy karlovarského hokeje totiž budou uvedeni mistři z roku 2009, útočníci Jan Košťál a Petr Kumstát. I z Prahy si energetici přivezli výhru v úvodním vzájemném souboji sezony, Spartu porazili v O2 areně 5:2. Pražané jsou aktuálně třetí se ziskem 36 bodů.

Středa 20. prosince, 17:30 Energie - Kometa

Vstupenky

Čtyři dny před Štědrým dnem energetici na domácí ledě přivítají Kometu. V předvánočním utkání mají soupeři co oplácet, úvodní duel v Brně se totiž našim borcům nepovedl a prohráli 0:3. Jihomoravané mají stejně jako energetici 27 bodů a jen vinou horšího skóre jsou za nimi.

Úterý 26. prosince, 15:30 Energie - Plzeň

Vstupenky

Druhé západočeské derby sezony se odehraje v Karlových Varech. To úvodní, teprve před pár dny, zvládli naši hokejisté lépe než soupeře. Na ledě úhlavního rivala zvítězili 3:2 po prodloužení. Plzni se zatím nedaří podle představ a je až jedenáctá, jenže derby je derby a tenhle zápas bude mít grády!

Sobota 30. prosince, 15:30 Energie - Liberec

Vstupenky

Poslední zápas kalendářního roku zavede do Karlových Varů liberecké Bílé Tygry. I v tomto souboji se na ledě soupeře lépe vedlo energetikům, kteří na západ Čech přivezli výhru 2:1 po nájezdech. Severočechům patří v našlapané tabulce pátá příčka, o tři body právě před Energií.