HC Energie Karlovy Vary

Další prohra o gól. Je to na nic, říká Vondráček

V zápase s Libercem pomohl dvěma góly srovnat nepříznivé manko, po zápase ale kapitán Tomáš Vondráček spokojený být nemohl. Energie prohrála 2:3.

Tomáši, bohužel to dnes byla taková letošní klasika, kdy se Vám nepovedl vstup do utkání…
Bohužel to tak je, první třetina se nám nepovedla, od druhé části se to zlepšilo. Myslím, že i ve třetí jsme měli více ze hry, bohužel nám nevyšly dvě přesilovky. Pak jsme si nepohlídali hráče před bránou a Liberec toho využil. V závěru se nám to i přes snahu vyrovnat nepodařilo.

S Libercem jste i potřetí prohráli o gól, to už je trochu prokletí v této sezoně…
Zápasů, které prohráváme o gól, je už moc. Pořád věřím, že už se to zlomí v náš prospěch a budeme to my, kdo o gól vyhraje.

Dnes jste skóroval dvakrát. Druhý gól byl hned po vhazování, bylo v úmyslu hned střílet?
Já jsem ani nestřílel, hledal jsem před brankou Ondru Beránka. Byli jsme domluvení, že pojede hned do brány a že se budu snažit mu to tam dávat.

V Hradci jste v minulém utkání konečně vyhráli, přišli jste ale o dva obránce základní sestavy…
Je to pech. Oba dnes strašně chyběli, ale tým jsme doplnili a budeme se prát po Vánocích o další body. Dalimila Mikysku známe, dva roky tu byl, hrál výborně. Je to dobrý defenzivní obránce a určitě nám pomůže, když Lukáš s Tomášem nám vypadli.

Kladno i Zlín poměrně pravidelně prohrávají, koukáte na tabulku?
Podíváme se, ale před pár dny jsme si řekli, že už se nechceme dívat dolů a budeme se dívat před sebe. Samozřejmě, ten strašák zespoda tam je. Chtěli jsme jít v klidu do těch tří utkání, která nás čekají po Vánocích. To se nám dnes nepovedlo.

Související články

Reportáž | út 21.12.2021

Předvánoční bitva o gól pro Liberec