HC Energie Karlovy Vary

Duel Energie na Spartě odložen, hrát se nebude ani v Litvínově

Karlovarští hokejisté nenastoupí k soutěžnímu utkání ani v úterý na Spartě. Stejně jako v předchozích třech případech (Třinec, České Budějovice, Mladá Boleslav) je na vině koronavirová pandemie, která opět sužuje českou nejvyšší soutěž. Odložený je nově i zápas, který měli odehrát energetici v neděli 23. ledna v Litvínově.

Karanténním opatřením se tentokrát nevyhnul tým pražské Sparty, náš příští soupeř, se kterým jsme měli utkání odehrát v úterý 18. ledna v O2 areně. Sparťany poznamenala v uplynulých dnech rozsáhlá viróza, přičemž pondělní testy PCR v jejich týmu potvrdily pozitivní případy na onemocnění Covid-19. Oba kluby aktuálně hledají náhradní termín pro odehrání utkání.

Pro energetiky se tak jedná už o čtvrtý odložený zápas za necelé dva týdny. Po Třinci a Českých Budějovicích naposledy nemohli nastoupit ani v pátek na ledě Mladé Boleslavi, kam už mužstvo dokonce vyrazilo, po hodině však týmový autobus nabral opět směr Karlovy Vary.

Dalším odloženým utkáním pak je i nedělní zápas 45. kola, který měli energetici odehrát v Litvínově. Severočeský celek postihl stejný osud jako Spartu.