HC Energie Karlovy Vary

Energie ocenila bývalé trenéry a vedoucí mládežnických týmů

Vedení karlovarské Energie ocenilo bývalé členy realizačních týmů našich mládežnických mužstev. Trenéři a vedoucí týmů, kteří vypomáhali klubu po dlouhé roky, převzali z rukou zástupců klubu pamětní plakety.

Bylo nám milou povinností slavnostně předat bývalým členům realizačních týmů mládeže, tzn. trenérům a vedoucím, památečné plakety. Jedná se zpravidla o rodiče našich hráčů, kteří klubu dobrovolně a bez nároku na odměnu pomáhali ať už od přípravkových kategorií či v pozdějším věku. Tito trenéři či vedoucí většinou končí s přechodem svých ratolestí do dorosteneckého či juniorského věku. Klub se touto cestou snaží dát najevo, že si jejich práce nesmírně váží a cení. To, že v klubu působí tak dlouho, svědčí především o jejich přístupu, loajalitě a šíření pozitivní energie uvnitř mládežnických týmů.

Na slavnostní předání byly pozvány i manželky a přítelkyně, jelikož si uvědomujeme jejich velkorysost a toleranci po tak dlouhou dobu. Nadále zůstáváme se všemi v kontaktu a přejeme jim a celé rodině hodně úspěchů jak v pracovním, tak i v osobním životě,“ řekl při příležitosti ocenění manažer mládežnického úseku Bronislav Píša.

Ocenění funkcionáři

Petr Rymon - trenér mládeže
Jaroslav Novotný - vedoucí týmu
Petr Klokočka - trenér mládeže
Martin Pastor - vedoucí týmu
Miroslav Anton - vedoucí týmu