HC Energie Karlovy Vary

Energie v Chance lize: Kverka v Edenu řádil, připsal si čtyři body! Zaskvěl se i Harkabus

Zástupci Energie v Chance lize byli opět v akci. Po přesunu do staronového působiště se fantastickými čtyřmi kanadskými body uvedl Jaromír Kverka. Další forvard, Tomáš Harkabus, pak pomohl jihlavské Dukle k výhře nad nováčkem z Poruby. Jak se vedlo dalším?

Slavia Praha - Frýdek-Místek 6:2

To je návrat! Jaromír Kverka se po přesunu do jemu velmi známého Edenu připomněl místním příznivcům ve skvělém světle. Odchovanec karlovarského hokeje se v sešívaném dresu uvedl brankou a třemi asistencemi.

Dukla Jihlava - RT TORAX Poruba 4:1

Na vítězství Jihlavy se opět nemalou měrou podíleli energetici. V hlavní roli byl tentokráte útočník Tomáš Harkabus, jenž ve 26. minutě proměnil samostatný únik v gól a navrch si připsal i asistenci.

Motor České Budějovice - Horácká Slavia Třebíč 0:4

Lukáš Vágner byl u dalšího tříbodového úspěchu Třebíče. Karlovarský bek se sice do statistik žádným kanadským bodem nezapsal, přesto se svými parťáky nepovolil favorizovanému Motoru ani gól. V tabulce pravdy navíc získal +1.

Trhači Kadaň - RESIDOMO Havířov 4:7

Brankář Ondřej Kuchař se stal obětí havířovské kanonády. Přestřelka mezi Trhači a Havířovem nakonec dopadla lépe pro hosty, kteří se radovali sedmkrát. Kuchař za svá záda propustil šest puků, jeden AZet poslal do prázdné klece.

ZUBR Přerov - Stadion Litoměřice 4:2

V sestavě kališníků tradičně nechyběl mladičký Otakar Šik. Talentovaný útočník ovšem nebodoval, odehrál takřka jedenáct minut a zapsal jeden střelecký pokus.

Jestřábi Prostějov - Slovan Ústí nad Labem 2:0

Ústí mohlo díky kontumaci zápasu s Motorem útočit na třetí výhru v řadě. Na ledě Prostějova se však Ústečtí nezmohli na žádný zásah a Jestřábům přenechali všechny body. Na straně poražených byl i obránce Martin Weinhold, který se stal s časem 22:44 nejvytíženějším hráčem Slovanu.