HC Energie Karlovy Vary

Energie v Chance lize: Vágner hned skóroval, H+H přispěli ke kánonadě Jihlavy

V rámci osmnáctého kola Chance ligy bylo v akci i sedm energetiků. V akci byl i Lukáš Vágner, jemuž se první letošní představení za Třebíč vydařilo. V souboji Dukly s Prostějovem pak přispěli dva karlovarští reprezentanti k vysoké výhře. Brankář Ondřej Kuchař pak výrazně pomohl k vítězství Kadaně.

Dukla Jihlava - Jestřábi Prostějov 8:2

Hned čtveřici zástupců měla Energie v tomto utkání. Na demolici Prostějova se podíleli i Tomášové Harkabus a Havránek. První jmenovaný jednou skóroval a navrch připsal asistenci, Havránek pak pomohl dvěma gólovými nahrávkami. V dresu s jestřábem na prsou poprvé bodoval Jaromír Kverka, jenž nahrával na druhou prostějovskou branku. Daniel Krejčí byl nejvíce vytěžovaným hráčem Jestřábů, na ledě strávil přes dvacet dva minut.

Benátky nad Jizerou - Trhači Kadaň 1:3

Benátečtí div si zuby nevylámali. Domácí vyslali na klec Trhačů 34 střeleckých pokusů, za zády skvělého Ondřeje Kuchaře však skončiil jediný puk a Kadaň mohla slavit zisk tří bodů.

Stadion Litoměřice - Horácká Slavia Třebíč 3:2

Parádní debut! Obránce Lukáš Vágner se formou hostování vrátil do známého prostředí a ve svém letošním prvním startu za Třebíč skóroval. Na straně Litoměřic naskočil Otakar Šik, ten ovšem tentokrát nebodoval.