HC Energie Karlovy Vary

Fotbal i hokej! Malí energetici bojovali na multisportovním turnaji

Soutěžní sezona je u konce, malé karlovarské naděje ale nezahálí. O uplynulém víkendu se na domácí půdě zúčastnily multisportovního turnaje, kromě hokeje si tak zahráli i fotbal.

Není to revoluční novinka. Turnaje, během kterých si děti vyzkouší kromě hokeje i jiné sporty, už se v Karlových Varech pořádaly. V období „před covidem“ dokonce i vícedenní a s více aktivitami. Poslední březnový víkend tak byl možnou první vlaštovkou k návratu k těmto akcím.

„Uspořádali jsme turnaj pro mladší (U7) a starší (U8), pozvali jsme Plzeň, Slavii a Děčín, přičemž výsledky obou týmů se sčítaly. Děti si zahrály fotbal i hokej, začali jsme už v osm hodin ráno a vyhlášení bylo v sedm hodin večer. Za celý den toho tak odehrály a odběhaly opravdu hodně,“ říká trenérka zmíněných kategorií Zuzana Klejna-Radostová.

Kromě sportovního zápolení si malí energetici užili i jiné zážitky. Už jen to, že si mohli zahrát na velké hale KV Areny, pro ně bylo něco nového. Během turnaje se navíc podívali i do kabiny A-týmu Energie.

„Děti byly nadšené, moc si to užily. Jsme moc rádi, že celý turnaj proběhl hladce a všem týmům moc děkujeme za účast,“ dodává zkušená trenérka.

Konečné pořadí turnaje

1. HC Slavia Praha - 18 bodů
2. HC Děčín - 6 bodů
3. HC Škoda Plzeň - - 6 bodů
4. HC Energie Karlovy Vary - 6 bodů *

* při rovnosti bodů rozhodovaly o pořadí výsledky hokejového turnaje

Fotogalerie