HC Energie Karlovy Vary

Fotbalová tour: Energetici o gól prohráli v Sedleci. Nastoupil i Řepka

Karlovarští hokejisté ve druhém utkání letošní Fotbalové tour prohráli v Sedleci 1:2. Do vedení je sice v první půli poslal Jozef Baláž, domácí v sestavě i s legendárními Sparťany Lumírem Mistrem a Tomášem Řepkou ale dvěma góly ve druhém poločase skóre otočili a těsné vedení udrželi až do závěrečného hvizdu.

Hokejisté Energie nastoupili podruhé v letní přípravě k fotbalovému klání proti soupeři z I.B. třídy Sedleci velmi aktivně. Už od první minuty bylo vidět, který tým má větší fyzický fond a sedlečtí se s tím první poločas nedokázali popasovat, ačkoliv jim v obraně velel Tomáš Řepka a v záloze hrál Lumír Mistr.

V 10. minutě po faulu legendy Václava Skuhravého na Petra Krejsu musela na hřiště přiběhnout zdravotnice s jeho budoucí ženou, jeho originální žádost o ruku byla pro všechny místní diváky překvapením. Jenže Energetici využili nekoncentrovanosti a Josef Baláž proměnil šanci a skóre bylo 1:0

O přestávce se asistent hlavního trenéra Václav Skuhravý ujal předávání medailí starším žákům, kteří vyhráli Krajskou soutěž

Do druhého poločasu nastoupili rozdílné sestavy, ale na úrovni hry to neubralo. Ukázalo se, čí sport se vlastně hraje a po chybě ve vlastním vápně byl nařízen pokutový kop, který kapitán Sedlece Petr Krejsa proměnil a srovnal na 1:1. Tato branka dodala zápasu šťávu a ve druhém poločase byly šance na obou stranách. Aktivní Vít Jiskra nechal nejednou vyniknout sedleckého brankáře. Štěstí se přiklonilo na domácí stranu a Valentin Rudyk hlavou otočil na konečných 2:1.

V posledních minutách zápasu se Energetici ještě pokusili o závěrečný tlak a několikrát byli blízko vyrovnání, ale vždy ztroskotali na sedleckém gólmanovi.

TJ KSNP Sedlec - HC Energie 2:1 (0:1)
Branky: Krejsa Petr (PK), Rudyk Valentin – Baláž Jozef.
Rozhodčí: Jaroš.
Diváci: 250.

Sestava HC Energie Karlovy Vary: Florian - Kofroň, Kočí, Plutnar, Hladonik, Jiskra, Pulpán, Beránek, Baláž, Kohout, Benda V., Gríger, Bartejs, Sapoušek, Kulich, Benda P., Skuhravý.

Fotogalerie