HC Energie Karlovy Vary

Informace o dopravě k utkání v Klingenthalu

Jedinečné utkání pod širým nebem se blíží, už v sobotu 17. února čeká energetiky derby s Plzní v německém Klingenthalu v jedinečném prostředí skokanského můstku. Jak se na zápas dostat?

Pro cestování do Německa se nezapomeňte vybavit platným dokladem totožnosti!

Vstupenky na utkání lze rezervovat na tomto odkaze

a) FANOUŠKOVSKÝM AUTOBUSEM

Energie ve spolupráci s Dopravním podnikem Karlovy Vary vypravuje do Klingenthalu deset fanouškovských autobusů. Odjezd autobusů je naplánován na 14:00 od KV Areny, bližší informace všem fanouškům se zakoupenými jízdenkami přijdou do jejich emailových schránek v průběhu čtvrtka. V tuto chvíli jsou autobusové kapacity již vyprodány, v případě nevyzvednutých objednávek může být ale v průběhu čtvrtka k dispozici několik jednotek jízdenek, o čemž budeme fanoušky informovat.

b) AUTEM

Pokud volíte dopravu autem, zvolte pro odstavení Vašeho vozidla jedno z vyhrazených parkovišť v okolí Klingenthalu, na která Vás nasměřují pořadatelé na místě. Z těchto parkovišť pak bude přímo na stadion vypravena kyvadlová autobusová doprava.

Jsou tři trasy kyvadlové dopravy:

Linka 1 (modrá): Klingenthal Centrum
Linka 2 (červená): Muldenhammer/Mühlleithen
Linka 3 (zelená): Muldenberg

Autobusy kyvadlové dopravy budou označeny příslušnými čísly a barvami dané trasy. Nezapomeňte si označit číslo a barvu Vaší trasy kyvadlové dopravy, autobusy Vás po zápase odvezou zpět na vyhrazené parkoviště.

Poplatek za použití parkoviště je 5 EUR, lze platit pouze v Eurech a pouze v hotovosti! Kyvadlová doprava do a z areny je poté zdarma.

C) VLAKEM

Kdo rád cestuje vlakem, může využít i spojení přes Sokolov a Kraslice (2 přestupy), či přímý vlak, který jede z Karlových Varů ve 12:11.

Vlakové spoje jednoduše vyhledáte na serveru idos.cz.