HC Energie Karlovy Vary

Novinky z karlovarského A-týmu

Reprezentační pauza je v plném proudu a ještě než skončí, vyrojilo se nad soupiskou karlovarského A-týmu několik otazníků. Jak si vedou zranění hráči a kdo aktuálně pod vedením trenérů Pešouta a Marišky trénuje?

Trenérskému štábu Energie aktuálně schází poečtná skupinka hráčů. Mimo tréninkový proces jsou kvůli zdravotní potížím Dávid Gríger, Jakub Flek (oba zranění v dolní části těla), Tomáš Vondráček (ruka), Vojtěch Polák (nespecifikováno). K dispozici nejsou ani Otakar Šik s Janem Bednářem, oba bojují na přípravném kempu reprezentace o místo na juniorském šampionátu.

Proto se během reprezentační pauzy objevili na tréninku Energie tři nové tváře – Martin Osmík, Tomáš Vildumetz a Matěj Zabloudil. První jmenovaný zná karlovarské prostředí úplně nejlépe, sokolovský útočník zažil s Energií postup mezi elitu. Vildumetz hostuje v Ústí nad Labem, na západě Čech se objevil letos v přípravném období. Trojici uzavírá kadaňský forvard Matěj Zabloudil.

Před středeční domácí bitvou proti Zlínu by dle slov Martina Pešouta měl být zdravotně v pořádku Vojtěch Polák. Naopak scházet bude navíc i kapitán Václav Skuhravý, jenž si odpykává disciplinární trest.