HC Energie Karlovy Vary

Pátek s Energií: Bitva s hvězdným soupeřem, ocenění Velinské i tradiční Fanzóna

Po zápase v Olomouci se energetici vrátí domů. Poslední zápas s Třincem jim v KV Areně nevyšel a proti Pardubicím je čeká další těžká šichta. Ani proti favoritovi ale nechtějí dát svou kůži lacino. Na co se kromě bitvy s Dynamem mohou fanoušci těšit?

VSTUPENKY NA DUEL S PARDUBICEMI KUPUJ ZDE

PARKOVÁNÍ POD KV ARENOU KUPUJ ZDE

Jeden z největších favoritů soutěže se drží v popředí extraligového pelotonu. Pardubice pokračují v suverénních výkonech, a dobrá je i jejich forma. Svěřenci trenéra Václava Varadi vyhráli pět z posledních šesti duelů.

Tým se může spolehnout i nadále na své lídry. Produktivitě vládne Lukáš Radil s 33 body (17+16), čtvrtý nejproduktivnější muž soutěže, v závěsu má Lukáše Sedláka s 31 body (16+15) a Roberta Kousala s 30 body (6+24). Brankoviště je jasným územím Romana Willa, který odchytal 27 zápasů s úspěšností 91.4%.

Z bývalých energetiků v dresu soupeře najdeme obránce Tomáše Dvořáka, dres Pardubic naopak v minulosti oblékali Dominik Frodl nebo Filip Koffer.

Ocenění a autogramiáda Lucie Velinské

Tenhle úspěch si zaslouží ocenit! České juniorky na mistrovství světa vybojovaly historické stříbro, a to si domů na západ Čech přivezla i naše odchovankyně Lucie Velinská. Ta bude před pátečním zápasem s Pardubicemi oceněna během krátkého ceremoniálu, ještě předtím vyrazí do naší Fanzóny na malou autogramiádu (16:45 – 17:15).

FANZÓNA (OD 16:00)

Naše Fanzóna bude pro fanoušky připravena i tentokrát, a to od 16 hodin. Malí i velcí příznivci Energie se mohou těšit na tradiční atrakce – střelbu na branku, malování na obličej, fotokoutek nebo si mohou vyzkoušet hokej v nejrůznějších podobách včetně té na playstationu.

Nechybí ani virtuální realita, vyfotit se mohou i ve fotokoutku Gifpad od partnera AG Production s.r.o.

PŘESTÁVKOVÝ PROGRAM

O první pauze budeme soutěžit se společností Institut zdravé krásy Lukáš Rossbach, druhá přestávka bude patřit soutěži se společností Prom-in.

Partnerem utkání je společnost Thun, oficiální partner klubu.

LA FRESCA RESTAURANT

Nechcete v neděli po zápase řešit, kam vyrazíte na večeři? Tuhle otázku už máte vyřešenou! Po skončení utkání je totiž pro všechny fanoušky otevřen La Fresca Restaurant (VIP restaurace) ve 4. patře KV Areny, a to minimálně tři hodiny po skončení utkání.