HC Energie Karlovy Vary

Permanentkáři na play-off zdarma či se slevou do nové sezony

Restart nejvyšší domácí soutěže už je blízko. Na utkání však minimálně zpočátku nebude povolen přístup fanouškům, níže tedy přinášíme informace pro majitele permanentních vstupenek. Ti si jako náhradu užijí potenciální zápasy play-off zcela zdarma, případně dostanou slevu na permanentku na příští sezonu.

„Celá situace nás velice mrzí. Samozřejmě chápeme, že divák, který si koupil permanentku, má právo na hokej chodit. V tuto chvíli chci požádat o pochopení a sounáležitost s klubem,“ řekl k otázce generální manažer klubu Karel Holoubek.

Vedení klubu, stejně jako v ostatních klubech, navrhuje fanouškům následující řešení. V situaci, kdy o jedno utkání vinou vládních nařízení už přišli (utkání 3. kola se Spartou hrané 6. října) a s největší pravděpodobností nebudou moci navštívit ani nejbližší domácí zápasy Energie, budou mít v případě postupu klubu do play-off vstup na zápasy vyřazovací části zdarma.

V případě, že klub odehraje v play-off méně utkání, než odehrál v základní části bez diváků, budou tyto zápasy „odečteny“ z ceny permanentky na nadcházející sezonu 2021/22, tj. fanoušci dostanou slevu na permanentku v poměru k počtu zápasů, které jim nebyly nahrazeny.

Příklad: Energie odehraje v základní části pět utkání bez diváků, stejně tak ale odehraje pět utkání v play-off. Fanoušek se zakoupenou permanentkou navštíví všech pět zápasů play-off zdarma.

Příklad 2: Energie odehraje v základní části deset utkání bez diváků, v play-off ale nastoupí pouze k pěti zápasům. Fanoušek se zakoupenou permanentkou navštíví všech pět zápasů play-off zdarma a navíc dostanu slevu v podobě „zbylých“ pěti zápasů na permanentku na sezonu 2021/22.

Hokejka TV pro permanentkáře zdarma

Fanoušci, kteří mají zakoupenou permanentku na letošní extraligovou sezonu, ale o zápasy úplně nepřijdou. Díky vstřícnosti marketingového partnera Tipsport extraligy společnosti BPA totiž až do konce listopadu mohou sledovat utkání nejvyšší soutěže na portálu Hokejka.TV, a to zcela zdarma!

Více informací, jak sledovat Hokejka TV zdarma, naleznou permanentkáři v tomto článku

Diváci, kteří nevlastní permanentní vstupenku, si mohou členství na Hokejka TV zakoupit, čímž zároveň přispějí i do klubové pokladny. Více informací v tomto článku.

Poslední možností, jak sledovat zápasy Energie i mimo stadion, je na serveru Onlajny.com, který z každého extraligového kola přináší podrobné textové přenosy.