HC Energie Karlovy Vary

Směr Pardubice. Porazí energetici Dynamo i popáté?

Play-out pokračuje svým druhým kolem. Energetici by rádi navázali na vstup do skupiny o umístění, v němž přetlačili Chomutov. Karlovarští mají v tuto chvíli na Piráty náskok šesti bodů. získají "povinné" tři i na ledě Pardubic? Úvodní buly pátečního utkání je naplánováno na 18:00.
Kde sledovat utkání: Online přenos | Video přenos | Stories

O soupeři

Sezona na kterou budou chtít co nejdříve zapomenout. Hokejisté Pardubic jsou prvním týmem, který má jistou účast v baráži o extraligu. Dynamu se v dosavadním průběhu ročníku nevydařilo opravdu nic, vedení se snažilo nepříjemnou situaci pravidelně řešit, ovšem všemožné výměny, příchody, odchody, ba ani změna na trenérském postu, zkrátka nic nepomohlo. Celek z města perníku skončil po základní části bezkonkurenčně na chvostu tabulky se šestatřiceti body na kontě, jejich nejdelší šňůra výher trvala pouhé tři zápasy. Ani do play-out nevkročili svěřenci Ladislava Lubiny pravou bruslí, když prohráli poměrem 3:6 s Litvínovem.

Aby toho nebylo na pardubické hlavy málo, Dynamo nevychází pozitivně ani co se týče vzájemných zápasů v základní části. S Energiíí prohráli Východočeši všechna čtyři klání, v nich pak dohromady inkasovali osmnáct branek.

Sestavy z předešlého utkání

Dynamo Pardubice: Klouček – Holland, Mikuš, Zdráhal, Budík, Porseland, Děrvuk – Kloz, Marosz, Perret – Matýs, Bubela, Dušek – Horký, Poulíček, Machala – Machač, Koffer, Pochobradský – Kratochvil
HC Energie: Bednář – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák (A), M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, O. Beránek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Balán (A), Skuhravý (C), Kohout – Stloukal, Kverka, Šik

Ve formě

Pardubice

Dynamo marně hledá střelce. V této disciplíně se poslední dva zápasy dařilo mladíkovi Luboši Horkému, který v posledních dvou zápasech dokázal skórovat. Pardubický forvard přišel v průběhu sezony n hostování z brněnské Komety, podaří se mu v kritické fázi pozvednout tým?

Karlovy Vary

Překvapivý tah, který vyšel. Dát šanci Janu Bednářovi byla od Martina Pešouta skvělá volba, šestnáctiletý gólman totiž šanci chytil stejně jako 33 chomutovských pokusů v úvodním kole play-out. S 97,06% úspěšností je po jednom odehraném utkání mládežnický reprezentant nejlepším brankářem skupiny o umístění.

Vyrazte fandit

ČTĚTE: Karlovarští fanoušci vyrážejína play-out!

Související články