HC Energie Karlovy Vary

Vánoční dárek pro malé fanoušky Energie! Proti Kometě děti do 15 let zdarma

Když se řeknou Vánoce, každému se hned vybaví dětská radost po rozbalení dárků pod stromečkem. I my jsme si jeden takový pro naše malé fanoušky připravili, na utkání s Kometou tak budou mít všechny děti do 15 let vstup zdarma!

Vstupenky na utkání s Kometou zakoupíte ZDE

Po úspěšných akcích, kdy Energie nejprve pozvala na listopadové utkání s Olomoucí žáky základních a středních škol na Karlovarsku, a proti Budějovicím zase malé hokejisty z okolních klubů, přichází klub s dalším projektem.

Na předvánoční utkání s Kometou, které se odehraje ve středu 20. prosince, tak umožní všem dětem do 15 let vstup zdarma. Pro uplatnění akce je nutné nulové vstupenky "zakoupit", a to buď online na www.ticketportal.cz, nebo na pokladnách KV Areny v den utkání.

„Chtěli bychom tímto malým dárkem pozvat všechny malé fanoušky Energie na utkání s Kometou. Věříme, že u některých, kteří dorazí na hokej poprvé, může návštěva zápasu probudit to správné fanouškovské nadšení a třeba se z nich stanou i pravidelní návštěvníci. Zároveň tímto navazujeme na úspěšné akce, které jsme realizovali již během utkání s Olomoucí či Budějovicemi, kde jsme dětskou podporu vnímali a moc jsme si ji užili,“ uvádí k již třetímu podobnému zápasu v letošní sezoně PR & média manažer klubu Daniel Kubelka.

Nulové vstupenky lze pro děti do 15 let zakoupit v sektorech II. a III. kategorie, a to jak v online předprodeji na www.ticketportal.cz, tak i v prodeji na pokladnách KV Areny v den utkání.

Fanouškům, kteří zakoupili dětské vstupenky již dříve a zaplatili za ně, nabízíme zdarma jako kompenzaci dětské vstupenky na některý z dalších domácích zápasů Energie (vyjma utkání s Plzní 26. prosince). Pro uplatnění je třeba nás kontaktovat na email marketing@hokejkv.cz a uvést základní informace o vstupenkách (sektor, sedadlo, řada).