HC Energie Karlovy Vary

Vstupenky a permanentky na předkolo Generali Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy

Po dlouhých devíti letech bojů, ve kterých karlovarský hokej bojoval o záchranu nejvyšší soutěže, se letošní extraligový ročník hokejistům Energie vydařil. V předkole Generali Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy se energetici v sérii na tři vítězné zápasy utkají s hokejisty Mountfieldu HK. Cena vstupného na domácí zápasy předkola zůstává stejná jako v základní části Tipsport extraligy, a to i se všemi slevami. Permanentní vstupenky budou v rezervaci do půlnoci před čtvrtečním domácím utkáním.

Termíny zápasů předkola: V pondělí 9. března a v úterý 10. března nastoupí energetici v Hradci Králové, ve čtvrtek 12. března v KV Areně. Nebude-li po těchto zápasech o postupujícím rozhodnuto, čtvrté utkání serie se opět odehraje v KV Areně v pátek 13. března. Případné rozhodující páté utkání v neděli 15. března v Hradci Králové. Podrobný rozpis zápasů play-off zde.

Vstupenky na domácí zápasy předkola play-off se budou prodávat v síti společnosti Ticketportal (prodej bude spuštěn během soboty 7.3.) a na pokladnách KV Areny. Pokladny budou otevřeny v pondělí (9.3.), v úterý (10.3.) a ve středu (11.3.) od 14:00 do 18:00 hodin. V den zápasu 1,5 hodiny před jeho začátkem. V případě, že bude mužstvo hrát druhý domácí zápas předkola v pátek 13. března a o tomto zápase se rozhodne až po prvním domácím (čtvrtečním), celkově třetím zápase série, budou se vstupenky na tento zápas prodávat ihned po skončení třetího utkání série v pokladnách KV Areny a druhý den od 14:00 hodin. Rezervace permanentních vstupenek bude v pátek 13. března zajištěna do 15:00 hodin. Majitelé permanentních vstupenek mohou v Předkole play-off využít stejnou slevu, kterou měli na svých permanentních vstupenkách v základní části.

Cena vstupného na domácí zápasy Předkola play-off zůstává stejná jako v základní části Tipsport extraligy, a to i se všemi slevami kromě zvýhodněné ceny v předprodeji. Od případného čtvrtfinále budou ceny vstupenek pevné, tzn. nebudou poskytovány slevy pro seniory, děti, studenty a ZTP.

Majitelé permanentních vstupenek budou mít zajištěna místa v rezervaci. Ta bude platná do půlnoci před čtvrtečním utkáním. Prodej (aktivace karet) bude probíhat i on-line v síti společnosti Ticketportal tímto způsobem.

Cenové kategorie pro předkolo play-off

Cenové kategorie pro předkolo play-off zůstávající na úrovních 220 Kč (sektory kategorie I), 160 Kč (sektory kategorie II) a 120 Kč (sektory kategorie III).

Kategorie Sektory Základní cena
I 101, 102, 109, 110, 111, 118 220 Kč
II 103, 104, 107, 108, 112, 113, 116, 117 160 Kč
III 105, 106, 114, 115 120 Kč
vozíčkář ZTP/P 1+1 105, 106, 114, 115 50 Kč

Slevy

Sleva ve výši 50 % je poskytnuta seniorům nad 65 let, držitelům průkazů ZTP a dětem do výšky 130 cm. Studenti mohou uplatnit slevu ve výši 30 %. Slevy se neslučují a je možné je využít pouze při nákupu vstupenek do sektorů v kategoriích II a III.

Kat.senioři, děti, ZTP
50 %
studenti
30 %
I 110 Kč
jen majitelé permanentky
154 Kč
jen majitelé permanentky
II 80 Kč 112 Kč
III 60 Kč 84 Kč

Rezervace pro majitele permanentních vstupenek

Majitelé permanentních vstupenek mají předkupní právo na svá místa, která budou v režimu rezervace do půlnoci ze středy na čtvrtek 12.3.

V případě, že bude mužstvo hrát druhý domácí zápas předkola v pátek 13. března a o tomto zápase se rozhodne až po prvním domácím (čtvrtečním), celkově třetím zápase série, budou se vstupenky na tento zápas prodávat ihned po skončení třetího utkání série v pokladnách KV Areny a druhý den od 14:00 hodin. Rezervace permanentních vstupenek bude v pátek 13. března zajištěna do 15:00 hodin. Majitelé permanentních vstupenek mohou v předkole play-off využít stejnou slevu, kterou měli na svých permanentních vstupenkách v základní části.

Děti do 3 let na předkolo zdarma

Děti do 3 let mají vstup zdarma a bez vstupenky s podmínkou, že si dítě rodič posadí na klín (dítě nemá nárok na vlastní sedadlo). Tato možnost platí jen na předkolo play-off, a nevztahuje se na VIP zónu (VIP restaurace, sky boxy).

Čtvrtfinále, semifinále, finále

V případě, že by se hokejistům Energie v play-off dařilo, ceny vstupného na čtvrtfinále, semifinále a finále budou stanoveny před začátkem těchto sérií.

Dotazy?

Chybí vám v tomto článku nějaká informace? Případně něčemu úplně nerozumíte? Nebojte se zeptat! Otázky můžete pokládat v rubrice PTEJTE SE.