HC Energie Karlovy Vary

Vyjádření klubu k incidentu u sektoru hostujících fanoušků

Vedení klubu se na základě včerejšího incidentu u sektoru hostujících fanoušků dohodlo na posílení pořadatelské služby pro dnešní nedělní utkání. Zároveň se tímto omlouvá fanouškům, kteří vinou řádění některých jedinců mohli přijít k újmě.

Organizovaný zájezd olomouckých fanoušků se zároveň distancoval od chování lidí, kteří během sobotního utkání vyvolávali incidenty s fanoušky v okolních sektorech. Mrzí je, co se stalo, jednalo se o jedince, kteří do Karlových Varů přijeli pouze s cílem se poprat.

Výtržnici, jejichž identitu klub zná a kteří by se pokusili dostat na dnešní utkání s Olomoucí, nebudou do haly za asistence bezpečnostních složek vpuštěni.

Zároveň žádáme všechny fanoušky, aby nevhazovali jakékoliv předměty na ledovou plochu či hráčské lavice. V případě opakovaného porušení může být klub pokutován, vyklizen sektor za střídačkami či utkání předčasně ukončeno.

Všem fanouškům děkujeme za to, že během vypjaté série play-off budou podporovat klub hlavně svými hlasivkami a těšíme se na dnešní skvělou návštěvu.