HC Energie Karlovy Vary

Začíná EHL! Gamery čeká na úvod derby s Plzní

Čtvrtý ročník esporthokejové ligy začíná už dnes! Karlovarští gameři vstoupí do nové sezony v obměněné sestavě derby zápasem s Plzní. Ten startuje už dnes v 19:30 a sledovat ho můžete živě na Twitch kanále.

Tým Energie je pravidelným účastníkem EHL, letos se pro naše gamery bude jednat již o čtvrtý ročník. Ve všech letech předchozích se zadařil postup do play-off, ale zatím se nám nepodařilo zvítězit v žádném vyřazovacím klání, v prvních dvou sezónách tak přišel konec ve čtvrtfinále a v loňské sezóně v předkole po těsné prohře se Zlínem.

Stálice dvou posledních let, Almon a Pepik, budou i letos figurovat v naší sestavě. Zvláště Pepik v obou sezonách podával velmi slušné výkony a byl tahounem týmu v základní části, ale bohužel se nemohl účastnit play-off v minulém roce (jako dobrovolný hasič vypomáhal občanům svého regionu a likvidoval škody způsobené divokým počasím) a na výkonu Energetiků to bylo znát. Tuto dvojici doplní Miky, rodák z Varů který reprezentoval v minulém ročníku Kladno, a Double maca, který nastupoval v dresu Plzně.

Naše soupiska

Josef “Pepik001” Podhola
Jaroslav “Almon” Kouba
Michal “Miky” Máj
Jakub “Double-Maca” Macek

Do úvodního kola proti Plzni vstoupí energetici v sestavě doublemaca-Almon.