HC Energie Karlovy Vary

Začni hned! Rozvojový kemp parahokeje s Energií v Karlových Varech

Chceš zažít něco nového? Zkus to s námi na ledě, pořádáme Rozvojový kemp parahokeje po celé republice. Stačí, že se nám ozveš. Napiš na talent@parahockey.cz a rozjeď se s námi!

Parahokej je vhodný pro každého nadšence bez výraznějšího funkčního omezení horní poloviny těla. Stačí chuť a odhodlání zkusit sportovat. A co získáš? Lepší kondici, lepší náladu, spousty zážitků a přátel. Parahokejová kabina ti může být druhou rodinou, protože parahokej není jen hra, góly, souboje nebo třetiny! #parahokejjevic! Veškeré vybavení ti zapůjčíme.

Je to nový život, nové možnosti, radost z pohybu, sdílení emocí s partou skvělých lidí, je to přátelství a vzájemná podpora. Parahokej je pro holky i pro kluky. A když ti to půjde, můžeš reprezentovat Česko v národním dresu. Můžeš cestovat po světě, získávat nové zkušenosti, můžeš být na sebe hrdý/hrdá. Sportovat může každý!

Vyrážíme za Vámi! Parahokej si můžete vyzkoušet v blízkém extraligovém městě

Zájemcům, kteří by si chtěli parahokej vyzkoušet, chceme co nejvíce zjednodušit možnost prvního sklouznutí na saních. Proto vyrážíme s kempy po celé republice. Hledáme nové talenty! Hledáme nadšené holky, kluky, ženy, muže, kteří mají chuť sportovat. Veškeré vybavení zapůjčíme.

Parahokejové rozvojové kempy vedou zkušení reprezentační trenéři. První zastávkou republikové tour bylo Kladno, následoval Liberec a Třinec! Teď vyrážíme za Energií do Karlových Varů!

Napiš na talent@parahockey.cz a rozjeď se s námi v Karlových Varech!

Kdy: 26. – 29. 10. 2023
Kde: KV ARENA KARLOVY VARY