HC Energie Karlovy Vary

Na utkání s Litvínovem v online prodeji 300 vstupenek

Vedení klubu HC Energie se po vyhodnocení návštěvnosti úvodního domácího utkání Generali Česká Cupu proti Liberci rozhodlo uvolnit do volného prodeje 300 vstupenek na úterní domácí zápas s Litvínovem.

Vstupenky je možné zakoupit pouze prostřednictvím online prodeje na www.ticketportal.cz . Upozorňujeme, že vstupenky nebude možné zakoupit na pokladně KV Areny.

Cena vstupenky je jednotná ve výši 100 Kč, nelze uplatnit žádné slevy. Nadále upozorňujeme, že ačkoliv bude na vstupence, stejně jako na permanentní kartě, uvedené místo, na přípravné zápasy plní vstupenky pouze roli vstupenky do Areny bez ohledu na určení místa.

Pro majitele permanentních vstupenek se nic nemění, vstup na všechna domácí přípravná utkání mají zdarma, není třeba kupovat další vstupenku.

🤝 | Všechny fanoušky, kteří dnes vyrazí na hokej do KV Arena, žádáme o dodržování nařízených bezpečnostních opatření 😷 Děkujeme! Více: bit.ly/InfoProFanousky

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Čtvrtek 6. srpna 2020


Připomínáme, že i nadále je vzhledem k nařízením Ministerstva zdravotnictví nutné dodržovat bezpečnostní opatření. Všichni fanoušci jsou povinni nosit roušku, dále pak není možné přecházet mezi vymezenými sektory areny a v neposlední řadě je třeba dodržet rozestup jedné řady a jedné sedačky.

Více informací lze nalézt v tomto článku.

Děkujeme, že jste včera dorazili do KV Areny a poctivě dodrželi všechna nařízená bezpečnostní opatření 👏 Moc si toho vážíme a těšíme se, až se sejdeme opět ve větším počtu 🖤

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Pátek 7. srpna 2020