HC Energie Karlovy Vary

Odměna za věrnost už nyní! Rozhodli jste o výhercích slev na permanentku

Jak jsme již informovali v článku o prodeji permanentních vstupenek, v minulé sezoně jsme testovali evidenci přítomnosti diváků na jednotlivých zápasech. Před spuštěním on-line prodeje permanentních vstupenek v pondělí 25.května uděláme radost pěti držitelům permanentních vstupenek, kteří v minulé sezoně pravidelně chodili povzbuzovat náš tým a z dvaceti pěti domácích zápasů chyběli v KV Areně maximálně na jednom utkání.

Po sezoně jsme průchodnost jednotlivých permanentních vstupenek zanalyzovali a výsledek je ten, že celkem 212 držitelů sezonních vstupenek bylo přítomno na minimálně 24 domácí zápasech. O tom, kdo získá odměnu v podobě slevy na letošní permanentku, jste rozhodli vy, fanoušci Energie.

Na facebooku v tomto příspěvku jste psali čísla od 001 do 212 s tím, které chcete, aby vyhrálo. Po ukončení hlasování jsme tato čísla sečetli a to, které se objevilo nejčastěji, obdrželo 1. cenu, kterou je 100% sleva na aktuální rezervované místo z minulé sezony, druhé nejčastější číslo obdrželo 2. cenu, atd. V případě rovnosti pak o vítězích rozhodllos.

1.cena – 100% sleva na aktuální rezervované místo z minulé sezony (sektor 103, řada 9, sedadlo 5)
2.cena – 80% sleva na aktuální rezervované místo z minulé sezony (sektor 102, řada 7, sedadlo 15)
3.cena – 60% sleva na aktuální rezervované místo z minulé sezony (sektor 102, řada 6, sedadlo 9)
4.cena – 40% sleva na aktuální rezervované místo z minulé sezony (sektor 105, řada 10, sedadlo 7)
5.cena - 20% sleva na aktuální rezervované místo z minulé sezony (sektor 101, řada 8, sedadlo 20)