HC Energie Karlovy Vary

Vánoční šlágr! Na derby s Plzní zbývá posledních 300 lístků

Už v úterý 26. prosince půjdou fanoušci Energie poprvé v letošní extraligové sezoně na domácí derby s Plzní! Předprodej vstupenek stále probíhá a v tuto chvíli zbývá posledních 300 vstupenek. Bude KV Arena poprvé v sezoně vyprodaná?

Vstupenky na derby s Plzní v prodeji zde

Fanouškům doporučujeme nákup vstupenek v online předprodeji na www.ticketportal.cz jedině tak mají stoprocentní jistotu, že tradiční souboj o Mistra západu uvidí přímo z tribun KV Areny.

Máte permanentku a nemůžete na derby? Uvolněte své místo!

Chceme zaplněnou KV Arenu! Fanoušky, kteří tak mají permanentní vstupenku a vědí, že na ostře sledovaný zápas nedorazí, tak žádáme o uvolnění jejich místa. V mobilní aplikaci Energie či ve svém profilu na www.ticketportal.cz mají hned dvě možnosti:

1) Darovat své místo – své sedadlo můžete jednoduše darovat svému kamarádovi či komukoliv jinému. Vyplňte jeho email, na který mu zašleme jednorázovou vstupenku na dané utkání. Nemusíte se ničeho bát, Vaše permanentka bude na další utkání platná.

2) Uvolněte své místo – své místo můžete rovněž uvolnit zpět do předprodeje. Tam si ho může zakoupit kdokoliv z fanoušků. Jako odměnu Vám věnujeme zpět 30% z ceny vstupenky na dané utkání a pro daný sektor – tuto částku Vám pak odečteme z ceny permanentky pro příští sezonu.

Varáci, těšíme se na Vás a Vaši podporu!

Návod, jak uvolnit či darovat místo v mobilní aplikaci

1. Spusťte mobilní aplikaci Energie
2. Klikněte na Vstupenky
3. Klikněte na Zakoupeno, poté na Permanentky
4. Klikněte na obrázek permanentky
5. Klikněte na Moje zápasy
6. Vyberte variantu Uvolnit nebo Darovat a postupujte podle pokynů