HC Energie Karlovy Vary

Středeční bitva s Brnem: Pomoc potřebným, vánoční vstupné pro děti i souboj s exenergetiky

Reprezentační přestávka je u konce! Energetiky už ve středu čeká návrat do akce a hned na domácím ledě. Do Karlových Varů přijede Brno i s bývalým Varákem Jakubem Flekem. Nepůjde ale jen o tenhle souboj, hodně se bude i pomáhat. Na co se mohou fanoušci ve středu těšit?

Na západ Čech přijede soupeř, se kterým nás vzájemné bitvy hodně baví. Utkání bývají plné gólů a zajímavých akcí. Kometa se navíc po nepovedeném úvodu zvedla a se 40 body už je sedmá. Poslední dva duely ji ale nevyšly.

Útok Komety táhne letní posila Steve Moses, se 20 body nejproduktivnější hráč a s 12 góly zároveň nejlepší střelec týmu. Jen o bod méně má pak dobře známý Jakub Flek a o další dva zpět je nejproduktivnější bek Komety Daniel Gazda. Brankovišti vládne Dominik Furch, třetí nejlepší brankář soutěže, který je ale aktuálně zraněný.

Speciální pak jistě bude zápas pro Jakuba Fleka. Bývalý energetik sice už druhou sezonu hraje v Brně, fanoušci ale na něj nezapomněli. Dres Energie v minulosti oblékali i brankář Štěpán Lukeš a útočník Martin Kohout. Za Kometu dříve nastupovali beci Bartejs s Dlapou a Mikyskou, posledně jmenovaný je však aktuálně zraněný.

POMÁHEJ NA VLNÁCH

Celé utkání se ponese v charitativním duchu. Část výtěžku ze vstupného, prodaného merche či občerstvení totiž půjde na pomoc handicapovaným dětem z regionu – Matějovi, Vojtovi, Martinovi a Jindrovi – jejichž příběhy jsme si už postupně představili.

Zakoupením vstupenky na utkání tak podpoříte Energii a zároveň pomůžete těm, kteří to opravdu potřebují. Přispět můžete i platbou přímo na transparentní účet projektu. Více informací najdete v tomto článku.

DĚTI DO 15 LET ZDARMA

Když se řeknou Vánoce, každému se hned vybaví dětská radost po rozbalení dárků pod stromečkem. I my jsme si jeden takový pro naše malé fanoušky připravili, na utkání s Kometou tak budou mít všechny děti do 15 let vstup zdarma!

Na předvánoční utkání s Kometou, které se odehraje ve středu 20. prosince, tak umožní všem dětem do 15 let vstup zdarma. Pro uplatnění akce je nutné nulové vstupenky "zakoupit", a to buď online na www.ticketportal.cz, nebo na pokladnách KV Areny v den utkání. Nulové vstupenky lze pro děti do 15 let zakoupit do sektorů II. a III. kategorie. Více informací v tomto článku.

FANZÓNA (od 16:00)

Naše Fanzóna, na kterou si fanoušci Energie zvykli, bude připravena i v neděli (vchod nalevo od fanshopu, po schodech dolů a doprava).

Na své si v ní přijdou malí i velcí fanoušci Energie. Nechybí virtuální realita, vyfotit se mohou i ve fotokoutku Gifpad od partnera AG Production s.r.o.. Těšit se ale mohou i na tradiční aktivity – malování na obličej či střelbu na branku, stejně jako poslední novinky v podobě Stiga hokeje a Air Hockeye.

PŘESTÁVKOVÝ PROGRAM

Obě přestávky středečního utkání bude patřit společnosti Manfred Schöner, která je zároveň partnerem utkání. O té první budeme soutěžit ve střelbě do otevřeného kufru auta, ve druhé pak vyvrcholí tipovačka, do které se můžete zapojit během zápasu i vy.

LA FRESCA RESTAURANT

La Fresca Restaurant (VIP restaurace) ve 4. patře KV Areny bude z důvodu uzavřené společnosti po skončení zápasu uzavřen.

Související články