HC Energie Karlovy Vary

Hladonik nastartoval Vary, jeho gól ale nestačil. Konec byl velmi hořký, hodnotí

Skvělá první třetina nepomohla Energii k vítězství. Ze spousty šancí dokázali domácí proměnit jen dvě včetně té Jana Hladonika. Tři body bere Liberec. Hosté rozhodli minutu před koncem.

Honzo, zhodnoťte zápas, první třetina patřila jednoznačně Energii, hosté se nedostali téměř ke střele..
Těžko se to hodnotí, ten konec je pro nás velmi hořký, minimálně dvě třetiny jsme hráli tak, abychom ze zápasu body měli, ale nakonec špatný konec pro nás.

Je klíčovým faktorem, že jste neproměnili šance, kterých bylo v zápase dost ?
Dali jsme dva góly a na to kolik šancí jsme měli, tak je to málo. Věděli jsme, v jaké situaci jsou, chtěli jsme to využít v náš prospěch, ale dopadlo to, jak to dopadlo.

Sám jste alespoň skóroval. Skvěle sehraná přesilová hra, ten tlak pokračoval i nadále a najednou z toho byl váš gól..
Nějak to tam vyšlo, my jsme si tu situaci připravovali, vyplynulo to z té hry, Příkra mi to tam skvěle dal, už z té první střely to měl být gól, gólman to tam dobře chytl, ale z té další ta branka naštěstí padla.

Byl smolný okamžik gól na 2:2?
Neřekl bych, že byl zlomový, bylo to pořád 2:2, tak i my jsme nějaké šance měli. Rozhodl to jejich gól z přesilovky, pak už byla minuta a půl do konce, takže to byl zlomový moment..

Jak velkou překážkou byl hostující gólman?
Chytal dobře, vychytal toho spoustu, dali jsme mu jen dva góly..

V příštích dnech vás čekají zápasy s týmy, co jsou v tabulce nad vámi, musíte něco zlepšit?
Určitě je spousta věcí, co musíme zlepšit. Teď si odpočineme a od nového roku se budeme věnovat té naší hře. Je tam spoustu věcí, co zlepšit musíme.

Související články