HC Energie Karlovy Vary

Od 20. října na hokej později. V pátek od 18 hodin, v neděli od 17

Vedení karlovarské Energie reaguje na opakující se zpětnou vazbu od fanoušků týkající se začátků zápasů A-týmu v některých dnech. Od 20. října včetně, tedy od domácího duelu s Pardubicemi, tak dochází ke změnám začátků domácích utkání. Západočeské derby s Plzní se tento pátek 11. října odehraje ještě dle původního času, tedy od 17:30. Již dříve prodané vstupenky s původním časem začátků samozřejmě platí i nadále, všechny změny budou na webu v sekci Zápasy propsány během následujících dní.

a) Páteční zápasy

Utkání hraná v pátek se nově budou hrát od 18:00 (dosud od 17:30). Změna se ještě netýká pátečního derby s Plzní, které se odehraje 11. října od 17:30.

b) Nedělní zápasy

Od 20. října dochází ke změnám začátků také u nedělních domácích duelů Energie. V KV Areně se nově bude hrát od 17:00 (dosud od 15:30).

c) Zápasy v týdnu (úterý, středa)

Beze změny naopak zůstávají časy začátků zápasu, které odehraje extraliga v úterý či ve středu. V Karlových Varech se na hokej v tyto dny i nadále bude chodit od 17:30.

„U pátečních zápasů jsme reagovali na pozitivní odezvu fanoušků na pozdější začátek úvodního domácího utkání s Mladou Boleslaví. U nedělních duelů reagujeme na fakt, že začátky v 15:30 byly pro řadu návštěvníků brzy a částečně byly v konfliktu s jejich jinými aktivitami,“ vysvětluje změny v časech domácích zápasů Daniel Tobolka, jednatel Energie.