HC Energie Karlovy Vary

Změny v sestavě Energie - aktualizujeme

Sezona 2019/20 předčasně skončila, klub v ní po devíti letech vybojoval znovu postup do play-off, nyní už se ale připravuje na nový extraligový ročník. Mimosezónní období tradičně patří změnám v kádru, v našem aktualizovaném článku Vám pohyby na soupisce našeho A-týmu budeme průběžně doplňovat.

24.4.2020 | Ondřej Beránek energetikem až do roku 2022!

Veledůležitý podpis hlásí sportovní vedení karlovarské Energie. Novou prodlouženou smlouvu totiž na západě Čech podepsal reprezentační útočník Ondřej Beránek, který by tak měl bílozelený dres oblékat až do konce dubna 2022!

✍️ | Skvělé zprávy, Ondra Beránek bude v Karlových Varech působit až do roku 2022! 💚

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Pátek 24. dubna 2020

21.4.2020 | V karlovarské organizaci pokračuje Martin Osmík

Další z podpisů pro nadcházející sezonu. Karlovarské barvy bude i nadále hájit útočník Martin Osmík, jenž si o novou jednoletou smlouvu řekl jak výkony v Chance lize, tak zápasy za Energii v závěru ročníku.


16.4.2020 | Obránce Jan Tomeček ukončil hokejovou kariéru

Ve svých devětadvaceti letech se rozhodl pověsit brusle na hřebík Jan Tomeček. Urostlý obránce, který strávil většinu kariéry v Karlových Varech, se rozhodl skončit kvůli zdravotním potížím.


14.4.2020 | Skuhravý pokračuje! Karlovarská legenda přidá další sezonu

Dlouholetý kapitán a symbol klubové věrnosti Václav Skuhravý bude obrážet extraligové stadiony ještě minimálně jednu další sezonu. Zkušený útočník podepsal s klubem novou jednoletou smlouvu.


13.4.2020 | Vladimír Eminger po dohodě opouští klub

Karlovarská Energie hlásí odchod na postu obránce. S klubem se na ukončení smlouvy dohodl Vladimír Eminger, jenž v lázeňském městě strávil necelé dvě sezony. Jeho kroky nyní vedou do nejvyšší německé soutěže.

Karlovarský klub opouští obránce Vladimír Eminger. Vláďovi děkujeme za odvedené služby a v novém působišti přejeme mnoho úspěchů!

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Pondělí 13. dubna 2020

13.4.2020 | Šance pro talentovaného obránce, v Energii bude pokračovat Martin Weinhold

Dalším perspektivním hráčem, jenž si vysloužil novou smlouvu, je obránce Martin Weinhold. Mostecký rodák podepsal nový roční kontrakt s opcí na sezonu 2021/22.


8.4.2020 | Další ofenzivní lídr pokračuje, v Energii prodloužil i Tomáš Mikúš

Důležitý podpis hlásí ofenziva karlovarské Energie. Na západě Čech prodlouží své angažmá o další jednu sezonu také slovenský útočník Tomáš Mikúš.


6.4.2020 | Další mladík podepsán, Tomáš Vildumetz prodloužil o rok

Sportovní vedení klubu pokračuje i v aktuální nelehké situaci ve tvorbě týmu pro nadcházející extraligovou sezonu. Na západě Čech bude pokračovat i nadále Tomáš Vildumetz, který s Energií podepsal novou jednoletou smlouvu.


31.3.2020 | Energie si pojistila talentovaného útočníka, novou smlouvu má mladý Šik

Dalším, jehož služby si vedení karlovarské Energie pojistilo, je mladý útočník Otakar Šik. Talentovaný hráč, který pravidelně nastupoval v mládežnických reprezentacích, podepsal na západě Čech novou smlouvu na dvě sezony.


29.3.2020 | Petr Koblasa pokračuje na západě

Čtvrtý nejlepší střelec Karlových Varů v uplynulém ročníku Tipsport extraligy, útočník Petr Koblasa, bude na západě Čech působit i v příští sezoně. Šestadvacetiletý forvard podepsal s Energií novou jednoletou smlouvu.


25.3.2020 | Martin Rohan podepsal novou roční smlouvu

Sestavu bez něj už si snad karlovarští fanoušci ani nedovedou představit. A ani nebudou muset. Martin Rohan zůstane věrný bílozeleným barvám i nadále.


19.3.2020 | Petr Šenkeřík prodloužil o rok

Karlovarský obránce Petr Šenkeřík zůstane i nadále energetikem, v Karlových Varech podepsal novou roční smlouvu.
.